Sebastian Vettel, într-un scurt metraj cu arte marţiale

Înainte de Marele Premiu al Chinei, tânarul pilot german a avut timp să joace într-un scurt metraj cu arte marţiale alături de actriţa şi modelul chinez, Celina Jade.

Sebastian Vettel, într-un scurt metraj cu arte marţiale Sebastian Vettel, într-un scurt metraj cu arte marţiale

Filmările la scurt-metrajul numit Kung Fu Vettel: Drive of Dragon au avut loc la Shanghai, unde Vettel este prezent pentru Marele Premiu al Chinei, ce va avea loc weekend-ul acesta.

După ce a învăţat câteva mişcări de kung fu de la Celine Jade, după filmări, cei doi au inversat rolurile şi au mers pe circuitul de la Tianma. Aici, germanul i-a arătat câteva tehnici de pilotaj actriţei chineze, cu ajutorul unui Infiniti G Coupe.

Sebastian Vettel afirmat că s-a distrat în timpul filmărilor şi că a fost o experienţă cu totul nouă pentru el, să joace într-un film cu arte marţiale. Mai mult, el a declarat că, la fel ca în Formula 1 în artele marţiale, ai nevoie de mult control şi tehnică individuală pentru a fi printre cei mai buni, dar că va prefera să îşi demonstreze aceste calităţi în continuare pe circuit.

Filmarea face parte dintr-o miniserie, care va fi lansată în luna mai şi care îi va prezenta pe ambii piloţi Red Bull făcând schimb de experienţă cu oameni talentaţi din alte domenii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.