Senatorii au pus gând rău fumătorilor care se află la volan

Autor: Marius Vișan 21 iun. 2019 Știri auto
Senatorii au pus gând rău fumătorilor care se află la volan

Un proiect de lege aflat în dezbatere la Senat a pus gând rău fumătorilor care se află la volan. Aceştia nu vor mai putea fuma în maşini dacă lângă ei se află copii minori sau femei însărcinate, scrie Avocatnet.ro.

Conform unui proiect de lege înregistrat la Senat pentru dezbatere, fumătorii nu vor mai putea fuma în autovehicul dacă în maşină se află şi un minor (cu vârsta până în 18 ani) sau o femeie însărcinată. 

Pe lângă interdicţia de a fuma în maşinile în care se află minori şi femei însărcinate, propunerea legislativă mai vine şi cu alte modificări. În primul rând, prin proiect se doreşte introducerea în legislaţie a termenului „produs similar” (produselor din tutun – n.red.), care ar cuprinde „produse sau sisteme asemănătoare ca mod de utilizare şi scop cu produsele din tutun pentru fumat, dar care nu conţin tutun, cum ar fi (…) dispozitive de tipul ţigaretelor electronice care nu conţin nicotină, narghileaua fără tutun, dispozitive destinate consumului produselor din tutun”, conform textului proiectului.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide