Senatorii au pus gând rău fumătorilor care se află la volan

Fumătorii nu vor mai putea fuma în autovehicul dacă...

Senatorii au pus gând rău fumătorilor care se află la volan Senatorii au pus gând rău fumătorilor care se află la volan

Un proiect de lege aflat în dezbatere la Senat a pus gând rău fumătorilor care se află la volan. Aceştia nu vor mai putea fuma în maşini dacă lângă ei se află copii minori sau femei însărcinate, scrie Avocatnet.ro.

Conform unui proiect de lege înregistrat la Senat pentru dezbatere, fumătorii nu vor mai putea fuma în autovehicul dacă în maşină se află şi un minor (cu vârsta până în 18 ani) sau o femeie însărcinată. 

Pe lângă interdicţia de a fuma în maşinile în care se află minori şi femei însărcinate, propunerea legislativă mai vine şi cu alte modificări. În primul rând, prin proiect se doreşte introducerea în legislaţie a termenului „produs similar” (produselor din tutun - n.red.), care ar cuprinde „produse sau sisteme asemănătoare ca mod de utilizare şi scop cu produsele din tutun pentru fumat, dar care nu conţin tutun, cum ar fi (...) dispozitive de tipul ţigaretelor electronice care nu conţin nicotină, narghileaua fără tutun, dispozitive destinate consumului produselor din tutun”, conform textului proiectului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.