Sete mare: Un TIR încărcat cu sticle de bere s-a răsturnat pe centura Călimăneşti

Circulaţia pe şoseaua de centură a oraşului Călimăneşti, judeţul Vâlcea, se desfăşoară îngreunat, după ce un TIR încărcat cu sticle de bere s-a răsturnat pe o conductă de gaze. Şoferul a fost rănit.

Sete mare: Un TIR încărcat cu sticle de bere s-a răsturnat pe centura Călimăneşti Sete mare: Un TIR încărcat cu sticle de bere s-a răsturnat pe centura Călimăneşti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că un autotren încărcat cu sticle de bere s-a răsturnat în decor. Astfel, circulaţia pe DN7CC - şoseaua de centură a oraşului Călimăneşti, judeţul Vâlcea - se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, accidentul s-a produs din cauza şoferului autotrenului care nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, ajungând cu autovehiculul pe o conductă de gaz din zonă.

Citeşte şi

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion - GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru - VIDEO

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger, a precizat că nu sunt scurgeri de gaze, dar pentru siguranţă a fost chemată şi o echipă de la Distrigaz care verifică zona.

El a menţionat că, în urma impactului, şoferul autotrenului s-a ales cu un traumatism cranian, fiind preluat de o ambulanţă SAJ şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.