Sete mare: Un TIR încărcat cu sticle de bere s-a răsturnat pe centura Călimăneşti

Autor: Cristian Agatie 02 sept. 2019 Știri auto

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că un autotren încărcat cu sticle de bere s-a răsturnat în decor. Astfel, circulaţia pe DN7CC – şoseaua de centură a oraşului Călimăneşti, judeţul Vâlcea – se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, accidentul s-a produs din cauza şoferului autotrenului care nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, ajungând cu autovehiculul pe o conductă de gaz din zonă.

Citeşte şi

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion – GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru – VIDEO

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger, a precizat că nu sunt scurgeri de gaze, dar pentru siguranţă a fost chemată şi o echipă de la Distrigaz care verifică zona.

El a menţionat că, în urma impactului, şoferul autotrenului s-a ales cu un traumatism cranian, fiind preluat de o ambulanţă SAJ şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide