Şi-a cumpărat o maşină nouă cu 66 de saci cu monede. Cât a durat ca dealer-ul să număre banii – VIDEO – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 23 mai 2019 Știri auto

Şefa unui mic restaurant din China şi-a cumpărat un Volkswagen Passat achitând avansul cu monede depozitate în 66 de saci.

Întâmplarea a avut loc în oraşul Cangzhou, iar angajaţii au fost filmaţi numărând o grămadă de monede. Este vorba de aproximativ 130.000 de yeni (17.000 de euro), reprezentând avansul pentru maşină.

17 muncitori au avut nevoie de 3 zile pentru a număra toţi banii. Unul dintre ei apare cu mâinile negre, iar altul s-a plâns de dureri de muşchi. Clienta deţine un mic restaurant şi a reuşit să adune toate monedele de la clienţi. A decis să le economisească şi să le depoziteze în propria casă. 

Ea a avut nevoie de 10 ani să strângă banii pentru maşină, care costă 23.000 de euro. Cu sacii de monede ea a plătit avansul, iar restul de bani îi va plăti prin transfer bancar.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide