Şi-a cumpărat o maşină nouă cu 66 de saci cu monede. Cât a durat ca dealer-ul să număre banii - VIDEO - GALERIE FOTO

O clientă a cumpărat un Volkswagen Passat cu 66 de saci de monede.

Şi-a cumpărat o maşină nouă cu 66 de saci cu monede. Cât a durat ca dealer-ul să număre banii - VIDEO - GALERIE FOTO Şi-a cumpărat o maşină nouă cu 66 de saci cu monede. Cât a durat ca dealer-ul să număre banii - VIDEO - GALERIE FOTO

Şefa unui mic restaurant din China şi-a cumpărat un Volkswagen Passat achitând avansul cu monede depozitate în 66 de saci.

Întâmplarea a avut loc în oraşul Cangzhou, iar angajaţii au fost filmaţi numărând o grămadă de monede. Este vorba de aproximativ 130.000 de yeni (17.000 de euro), reprezentând avansul pentru maşină.

17 muncitori au avut nevoie de 3 zile pentru a număra toţi banii. Unul dintre ei apare cu mâinile negre, iar altul s-a plâns de dureri de muşchi. Clienta deţine un mic restaurant şi a reuşit să adune toate monedele de la clienţi. A decis să le economisească şi să le depoziteze în propria casă. 

Ea a avut nevoie de 10 ani să strângă banii pentru maşină, care costă 23.000 de euro. Cu sacii de monede ea a plătit avansul, iar restul de bani îi va plăti prin transfer bancar.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.