Skoda Etape Concept by BT Design

BT Design a venit la salonul Auto Mobil international cu conceptul Etape, un model utilitar prin care compania cehă cere producătorilor să ofere mai multe posibilităţi de personalizare a vehiculelor.

Skoda Etape Concept by BT Design Skoda Etape Concept by BT Design

Skoda Etape are la bază crossover-ul compact Yeti şi propune un vehicul comercial cu influenţe sportive accentuate. Cu acest concept, BT Design le propune constructorilor să ofere clienţilor mai multe posibilităţi de personalizare a vehiculelor. În afară de convertirea crossover-ului ceh într.un pick-up cu două locuri, BT Design a instalat un kit exterior cu influenţe sportive, aripile au fost evazate pentru un look mai agresi şi s-au optat jante mai mari din aliaj uşor.

Din punct de vedere tehnic, Etape este echipat cu propulsorul TSI de 1,8 litri cu două variante de putere, 180 CP şi 200 CP, legat la o cutie de viteze automată DSG cu şase rapoarte. Josef Zajicek - Directorul BT Design susţine că acest concept reprezintă cererea lor către producătorii de automobile pentru a oferi mai multe posibilităţi de individualizare a modelelor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.