Skoda – planuri de viitor

Autor: Andrei Ştirbu 23 mai 2008 Știri auto
Skoda – planuri de viitor

"Până la sfârşitul acestui an vom decide asupra automobilului low-cost. Vom vedea dacă este mai viabil să scoatem o Fabia mai ieftină, pentru anumite pieţe, ori dacă vom crea un model complet nou", a declarat, conform MEDIAFAX,  directorul de comunicare al Skoda, Martin Lauer, prezent lansarea noii generaţii Skoda Superb.

Pentru fanii sedanurilor de clasă mică derivate din modele în două volume, Skoda vine cu o veste proastă, Fabia Sedan nu va mai fi menţinut în producţie, modelul urmând să existe în doar două versiuni de caroserie, hatchback şi combi.  "Actualele modele, hatchback şi break, acoperă în totalitate necesităţile clientului sau ale potenţialului client pentru o astfel de maşină", a spus oficialul Skoda pentru MEDIAFAX. 

Viitorul ar putea rezerva şi un model de clasă mică, dezvoltat în comun cu Volkswagen Up, model recent lansat de marcă din Wolfsburg. Mărcile Skoda şi Volkswagen fac parte din acelaşi grup, Volkswagen AG, iar majoritatea pieselor maşinilor sunt create pentru a putea fi adaptate de la un model la celălalt.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide