Skoda - planuri de viitor

Skoda intenţionează să intre pe segmentul low-cost în viitorul apropiat, rămâne de văzut dacă Fabia va avea o variantă accesibilă sau se va dezvolta un model cu totul nou, decizia urmând să vină în acest an.

Skoda - planuri de viitor Skoda - planuri de viitor
"Până la sfârşitul acestui an vom decide asupra automobilului low-cost. Vom vedea dacă este mai viabil să scoatem o Fabia mai ieftină, pentru anumite pieţe, ori dacă vom crea un model complet nou", a declarat, conform MEDIAFAX,  directorul de comunicare al Skoda, Martin Lauer, prezent lansarea noii generaţii Skoda Superb.

Pentru fanii sedanurilor de clasă mică derivate din modele în două volume, Skoda vine cu o veste proastă, Fabia Sedan nu va mai fi menţinut în producţie, modelul urmând să existe în doar două versiuni de caroserie, hatchback şi combi.  "Actualele modele, hatchback şi break, acoperă în totalitate necesităţile clientului sau ale potenţialului client pentru o astfel de maşină", a spus oficialul Skoda pentru MEDIAFAX. 

Viitorul ar putea rezerva şi un model de clasă mică, dezvoltat în comun cu Volkswagen Up, model recent lansat de marcă din Wolfsburg. Mărcile Skoda şi Volkswagen fac parte din acelaşi grup, Volkswagen AG, iar majoritatea pieselor maşinilor sunt create pentru a putea fi adaptate de la un model la celălalt.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.