Smart - rechemare în service

Deşi este un model proaspăt lansat, Smart ForTwo deja are probleme - 1.650 de modele au fost depistate cu probleme la direcţie.

Smart - rechemare în service Smart - rechemare în service
Defecţiunea se referă la un un inel de blocare montat necorespunzător, dar care nu a produs nici un accident. Cele 1.650 de modele au fost chemate în service şi reparate pe cheltuiala companiei, în timp ce oficialii nu se tem că acest lucru va avea efecte negative asupra imaginii noului model. De la demararea vânzărilor în mai, au fost comercializate peste 12.000 de maşini, iar cererea este în continuă creştere.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.