Suzuki Ignis, generaţia a treia (2016): imagini şi informaţii oficiale

Suzuki a lansat noua generaţie a modelului Ignis, cea cu numărul trei. La fel ca modelele precedente care au purtat acest nume, noul Ignis e un crossover de oraş care visează noaptea că o să se transforme într-un SUV.

Suzuki Ignis, generaţia a treia (2016): imagini şi informaţii oficiale Suzuki Ignis, generaţia a treia (2016): imagini şi informaţii oficiale

Acesta este noul Suzuki Ignis, un crossover de oraş cu design inspirat din conceptul iM-4 prezentat la începutul lui 2015. De fapt, modificările făcute la modelul de serie sunt atât de mici, încât s-ar putea să nu îţi dai seama care e prototipul şi care e maşina terminată.

În pozele publicate de Suzuki se vede un interior care arată cât se poate de bine pentru segmentul în care concurează piticania asta, iar prezenţa unui sistem de infotainment cu ecran tactil (pentru variantele mai scumpe, probabil) este foarte interesantă.

Deocamdată, niponii nu au dat detalii despre motorizări sau preţuri, însă ştim că Suzuki are un nou motor turbo de 1,0 litri în portofoliu, denumit Boosterjet, iar acela ar putea să-şi găsească un loc sub capota noului Ignis.

Vom actualiza acest articol când vom avea mai multe informaţii oficiale.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.