Teaser cu noul Audi A1. O nouă pată de culoare în segmentul supermini

La doar câteva zile după ...

Teaser cu noul Audi A1. O nouă pată de culoare în segmentul supermini Teaser cu noul Audi A1. O nouă pată de culoare în segmentul supermini

La doar câteva zile după ce ne-a oferit un mic preview cu interiorul, Audi A1 se întoarce acum cu un al doilea teaser. De data aceasta putem să vedem o parte a exteriorului noului A1. Alte detalii care apar includ jantele din aliaj cu un design interesant cu cinci spite, şi frânele roşii care oferă un efect contrastant.

GIF-ul de o secundă postat de Audi ne oferă posibilitatea de vedea cum arată o parte a farurilor, despre care presupunem că sunt de tip full-LED. 

Al doilea teaser se referă în principal la numeroasele opţiuni de personalizare pe care Audi le va oferi pentru cea mai mică maşină a sa, cumpărătorii putând alege acoperişul, jantele din aliaj şi spoilerele într-o varietate de culori. Asta nu este o mare surpriză, deoarece maşinile mici sunt, în general, foarte personalizabile, în special cele din segmentul premium precum Mini şi DS3.

În ceea ce priveşte momentul în care vom vedea noul A1 Sportback nu putem să vă dăm o dată exactă. Şansele sunt să fie lansat foarte curând,  judecând după faptul că Audi postează tot mai multe teasere într-un interval atât de scurt. Când va fi lansat în cele din urmă, Audi A1 va fi prezentat în cadrul unui eveniment din Barcelona, după cum a sugerat primul teaser postat la începutul săptămânii. 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.