Tesla a adăugat opţiunea "Cod PIN" pe modelele sale

Tesla a adăugat o opţiune pentru securitate suplimentară numită "PIN to Drive".

Tesla a adăugat opţiunea "Cod PIN" pe modelele sale Tesla a adăugat opţiunea "Cod PIN" pe modelele sale

Tesla a adăugat o opţiune pentru securitate suplimentară numită "PIN to Drive" (introdu PIN-ul pentru a conduce maşina).

În scopul combaterii furtului de autovehicule, americanii au introdus o opţiune care nu va permite unui utilizator să conducă maşina până când pe ecranul infotainmentului nu este introdus PIN-ul corect.

Funcţia poate fi activată prin intermediul meniului Controls şi Safety & Security, unde proprietarii vor fi rugaţi să aleagă codul PIN.

”PIN to Drive” este o inovaţie care i-a inspirat pe mai mulţi producători. Grupul Volkswagen dezvoltă propriul sistem de securitate care urmează să apară pe modele viitoare de la Porsche, Skoda, Seat şi Volkswagen.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.