Top 10 accidente Rusia

Promotor vă prezintă un top 10 accidente petrecute în Rusia, unele dintre ele pot smulge un zâmbet, altele ne pot îngrozi, mai ales prin gradul de inconştienţă al protagoniştilor.

Accidentele sau mai bine spus evenimentele rutiere din Rusia. Au ajuns să fie recunocute internaţional prin gradul ridicat de inconştientă al celor implicaţi. Nu putem să spunem că acesta este dictat de câte sticle de vodkă a băut cel de la volan, dar este cert că unii dintre şofeii din Rusia nu au toată "tigla pe casă". Urmăriţi cele 10 materiale video.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.