TOP 10 - cele mai spectaculoase explozii cu maşini din filme

Amatorilor de filme de acţiune cu urmăriri de maşini şi explozii spectaculoas le recomandăm acest Top 10 cu cele mai tari scene "incendiare".

Iată aici 10 clipuri video în care sunt ilustrate cele mai tari secvenţe din filme, graţie măiestriei cascadorilor de la Hollywood.

VEZI AICI TOP 10 SCENE EXPLOZIVE CU MAŞINI!

De la James Bond până la filme de groază, orice gen de film beneficiază de cascadorii spectaculoase cu explozii de maşini, care mai de care mai incredibile. Rămâne la latitudinea voastră să apreciaţi dacă asemenea scene sunt posibile în realitate...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.