Top Gear: James May şi Richard Hammond nu vor să lucreze fără Clarkson, iar producătorul executiv părăseşte echipa. UPDATE

James May, unul dintre cei trei prezentatori ai emisiunii auto Top Gear, a spus că nu vrea să filmeze pentru showul de televiziune alături de altcineva decât Jeremy Clarkson, fiindcă ar fi „penibil”. Totodată, Andy Wilman, producătorul executiv al emisiunii, a dezvăluit că a rupt legăturile cu Top Gear.

Top Gear: James May şi Richard Hammond nu vor să lucreze fără Clarkson, iar producătorul executiv părăseşte echipa. UPDATE Top Gear: James May şi Richard Hammond nu vor să lucreze fără Clarkson, iar producătorul executiv părăseşte echipa. UPDATE

Update: Richard Hammond a confirmat că nici el nu va filma pentru Top Gear fără amicii săi de platou. Ştirea originală continuă mai jos.

James May, membrul echipei emisiunii Top Gear căruia i se spune „Captain Slow”, a declarat pentru The Guardian că nu vrea să se întoarcă la filmări fără Jeremy Clarkson, fiindcă ar fi „penibil” să lucreze alături de un „Jeremy surogat”.

El a mai spus, însă, că există încă posibilitatea să se întoarcă la BBC alături de Hammond şi Clarkson, fiindcă acesta din urmă nu a fost dat afară, ci pur şi simplu nu i-a mai fost prelungit contractul. „Trebuie să fim toţi trei. Nu poţi să foloseşti un surogat pentru Jeremy şi să te aştepţi să meargă ca înainte. Ar fi forţat. Nu cred că ar fi atât de proşti ca să facă asta”, a spus James May pentru The Guardian.

Pe lângă decizia prezentatorului de a menţine vechea echipă Top Gear unită, BBC scrie că Andy Wilman, producătorul executiv al emisiunii, a demisionat din funcţie.

Cei trei britanici prezintă Top Gear împreună din anul 2003. Sau, mai bine spus, au prezentat

În momentul de faţă, situaţia stă cam aşa: Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May nu pot filma pentru Top Gear fiindcă le-au expirat contractele la sfârşitul lunii martie. Nimeni nu a fost dat afară, dar directorul BBC, Tony Hall, a vorbit despre „depăşirea unei limite” atunci când a luat decizia de a nu-i prelungi contractul lui Clarkson.

Mai mult, coordonatoarea postului de televiziune BBC 2, Kim Shillinglaw, a spus că Top Gear va reveni pe micile ecrane în 2016 într-o nouă formulă, urmând ca până la sfârşitul acestui an să fie difuzate ultimele episoade filmate cu vechea echipă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.