Toyo Tires aduce faţă în faţă echipa AC Milan şi un Audi R8

Supercarul din Ingolstadt a participat la un meci atipic pe străzile din Milano, împotriva jucătorilor de la AC Milan. Ajutorul comun a fost Toyo Tires.

Toyo Tires aduce faţă în faţă echipa AC Milan şi un Audi R8 Toyo Tires aduce faţă în faţă echipa AC Milan şi un Audi R8

Toyo Tires, producătorul japonez de anvelope şi sponsorul echipei AC Milan, s-a hotărât să aducă faţă în faţă jucători ai echipei şi un supercar, pentru o alergătură pe ciste pe străzile din Milano. N-o să-ţi spunem cine a fost câştigătorul, însă îţi spunem de pe acum că maşina a fost ajutată cu un pic de procesare video, aşa că nu chiar tot ce vezi este adevărat. Mai puţin arbitrul. Arbitrul este cât se poate de adevărat.

via Sports Business

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.