Toyota Aygo Carbon Fibre Kit

Dacă pui fibră de carbon e cool. Oare? Vizionaţi pozele din galeria foto cu cea mai nouă creaţie Toyota: un Aygo dotat cu multe elemente din fibră de carbon.

Toyota Aygo Carbon Fibre Kit Toyota Aygo Carbon Fibre Kit

Toyota AygoModelul este disponibil doar în culoarea albă, şi uşor inexplicabil, doar pentru piaţa olandeză. Toyota Motorsport s-a ocupat de prepararea modelului, care are cum fibră de carbon la spoilere, oglinzi, mânerele portierelor şi plafon.

Jantele de 15 inch sunt încălţate de pneuri Yokohama, în timp ce în interior este continuată tema de alb-negru, cu un volan sport din piele şi diferite accesorii, tot din culoarea albă.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.