Toyota iQ

Toyota speră ca cel mai devreme în 2009 să lanseze pe piaţa de maşini mini un nou model, conform celor de la publicaţia Nikkei.

Toyota iQ Toyota iQ
Viitorul model va fi bazat pe conceptul iQ, prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt. Noua maşină va fi fabricată în Japonia, iar pentru început vor fi produse doar 100.000 de unităţi. Din primele informaţii reiese că maşina va putea să primească la bord până la patru pasageri şi va fi echipată cu un motor de un litru pe benzină, existând şi posibilitatea unei propulsări diesel.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.