Tranzacţie record în Marea Britanie

375.000 de lire sterline este suma plătită de un pasionat de Formula 1 din Marea Britanie pentru numărul de înmatriculare vechi de 104 ani: "F1".

Tranzacţie record în Marea Britanie Tranzacţie record în Marea Britanie
Omul de afaceri Afzal Kahn a cumpărat cel mai scump număr de inmatriculare din Marea Britanie, doborând recordul din iulie 2006, când numărul "M1" s-a vândut pentru 331.000 de lire sterline. Pasionat de Formula 1 şi proprietar al unei firme de personalizare a automobilelor, Kahn a montat noua placuţă pe un Mercedes SLR McLaren, model ce a costat cu 200.000 de lire mai puţin decât numărul pe care-l poartă.

Banii obţinuţi vor fi folosiţi în scop umanitar. Numărul a fost montat până acum pe un Volvo S80, în trecut Bernie Ecclestone şi Eddie Irvine dorind să-l cumpere, însă fară succes, deoarece nici unul dintre cei doi nu a oferit suma minimă de la care pornea licitaţia.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.