Tuning Volvo S60 by Heico

Casa de tuning Heico s-a "luat" de cel mai nou model de la Volvo, şi anume S60, aducându-i o serie de modificări ale caroseriei, dar şi un upgrade de putere.

Heico aduce modificări exterioare noului Volvo S60 la nivelul spoilerului faţă, iar în partea din spate este montat un difuzor de aer şi o evacuare cu patru ţevi. În plus, tunerul modifică şi suspensia, echipând-o cu arcuri sport, ceea ce are ca efect reducerea distanţei la sol. În ceea ce priveşte interiorul, Heico nu aduce modificări substanţiale, oferind doar pedalier din aluminiu şi mâner pentru schimbătorul de viteze.

Atenţia tunerului s-a îndreptat la ce se află sub capotă, aducând îmbunătăţiri asupra performanţelor propulsoarelor 2.0T şi T6. Astfel, pentru motorul de 2,0 litri supraalimentat, puterea creşte cu 47 CP şi 50 Nm, graţie unui update al unităţii centrale a motorului (ECU), fapt care face ca puterea totală să fie de 297 CP. Pentru cel de-al doilea motor, T6, Heico aduce tot un upgrade de soft pentru ECU, ceea ce a făcut ca valoarea puterii să crească la 330 CP şi cuplul la 463 Nm. Rezultatul rescrierii ECU se traduce prin 5,8 secunde pentru atingerea vitezei de 100 km/h faţă de 6,8 secunde pentru propulsorul de serie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.