Un Fiat pentru lumea largă: Ducato 4×4 Expedition [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 02 sept. 2015 Știri auto

Fiat Ducato 4×4 Expedition este un exemplar unicat, creat de Fiat Professional pentru Düsseldorf Caravan Salon. Şi este vehiculul perfect pentru a face, să zicem, înconjurul lumii. Sau călătorii de mii de kilometri măcar. 

4×4 Expedition este bazat pe Ducato Camper Van şi vine cu faruri LED, gardă la sol mărită, anvelope off-road, troliu şi portbagaj pe plafon. Da, ai nevoie de portbagaj pe plafon, pentru că înăuntrul maşinii ai o mini-garsonieră. De fapt, mai mult decât o garsonieră – un lounge chiar.

Ne-am uitat la poze şi la clip iar-şi-iar-şi-iar şi singura problemă pe care i-am găsit-o este faptul că anvelopele alea o să facă zgomot când mergi pe asfalt. Dar nici un zgomot de rulare nu poate fi atât de enervant încât scaunele din piele sau televizoarele cu ecran plat să nu-l poată şterge din memorie, odată ce te-ai săturat de condus şi vrei să te relaxezi.

Sub capotă stă motorul Multijet II de 2,3 litri, care dezvoltă 150 de cai-putere. Mai multe informaţii tehnice – în afară de motorizare şi de faptul că are tracţiune integrală – nu ştim, dar nici nu ne interesează: are scaune din piele şi televizoare cu ecran plat! 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide