Un Fiat pentru lumea largă: Ducato 4x4 Expedition [VIDEO]

Nu ne mai amintim să ne fi dorit vreodată să legăm o relaţie pe viaţă cu un Fiat. Până acum. Fă cunoştinţă cu Ducato 4x4 Expedition.

Un Fiat pentru lumea largă: Ducato 4x4 Expedition [VIDEO] Un Fiat pentru lumea largă: Ducato 4x4 Expedition [VIDEO]

Fiat Ducato 4x4 Expedition este un exemplar unicat, creat de Fiat Professional pentru Düsseldorf Caravan Salon. Şi este vehiculul perfect pentru a face, să zicem, înconjurul lumii. Sau călătorii de mii de kilometri măcar. 

4x4 Expedition este bazat pe Ducato Camper Van şi vine cu faruri LED, gardă la sol mărită, anvelope off-road, troliu şi portbagaj pe plafon. Da, ai nevoie de portbagaj pe plafon, pentru că înăuntrul maşinii ai o mini-garsonieră. De fapt, mai mult decât o garsonieră - un lounge chiar.

Ne-am uitat la poze şi la clip iar-şi-iar-şi-iar şi singura problemă pe care i-am găsit-o este faptul că anvelopele alea o să facă zgomot când mergi pe asfalt. Dar nici un zgomot de rulare nu poate fi atât de enervant încât scaunele din piele sau televizoarele cu ecran plat să nu-l poată şterge din memorie, odată ce te-ai săturat de condus şi vrei să te relaxezi.

Sub capotă stă motorul Multijet II de 2,3 litri, care dezvoltă 150 de cai-putere. Mai multe informaţii tehnice - în afară de motorizare şi de faptul că are tracţiune integrală - nu ştim, dar nici nu ne interesează: are scaune din piele şi televizoare cu ecran plat! 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.