Un polţist, descoperit fără asigurare la maşină, refuză să predea numerele de înmatriculare - VIDEO

Un poliţist din Alba a fost prins la volan fără asigurare la maşină. Oprit de un coleg, poliţistul a refuzat să predea numerele de înmatriculare ale maşinii. Imaginile filmate în timpul controlului au fost postate pe Facebook.

Un polţist, descoperit fără asigurare la maşină, refuză să predea numerele de înmatriculare - VIDEO Un polţist, descoperit fără asigurare la maşină, refuză să predea numerele de înmatriculare - VIDEO

Un poliţist din localitatea Baia de Arieş, judeţul Alba, a fost oprit de un coleg care i-a cerut să-i prezinte documentele maşinii personale după ce aflase, în urma unei sesizări, că îi expirase asigurarea RCA, informează Mediafax.

Imaginile filmate în timpul controlului au fost publicate pe Facebook.

„Hei lume. Am primit de la mai mulţi prieteni două filmuleţe şi m-am gândit să le împărtăşesc cu voi (şi cu riscul să fiu luat în ochi răi de către colegii domnului Barbu). Ce pot să spun e: stimă pentru cel care a făcut sesizarea şi tot respectul pentru domnul subinspector Nistea! O decizie corectă şi clară. Se poate!”, a scris bărbatul care a postat imaginile pe Facebook.

În imagini se poate vedea cum poliţistul a fost oprit de colegul său, care i-a cerut să prezinte actele maşinii. El predă talonul, însă caută minute bune asigurarea despre care exista sesizarea că ar fi expirată. După ce i s-a cerut să predea numerele de înmatriculare a maşinii, pentru că nu avea asigurare, poliţistul refuză.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, poliţistul a fost amendat, iar incidentul este verificat de poliţiştii de la biroul de Control intern. „Aspectele semnalate sunt verificate de politiştii de la Biroul de control intern, care vor formula propuneri în funcţie de rezultatul constatărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.