Un taxi a lovit un grup de suporteri în Moscova. Opt persoane au fost rănite - VIDEO

Cel puţin opt persoane au fost rănite la Moscova de un taxi care a intrat pe trotuar şi a lovit un grup de suporteri de fotbal, anunţă autorităţile ruse. Şoferul adormise la volan.

Un taxi a lovit un grup de suporteri în Moscova. Opt persoane au fost rănite - VIDEO Un taxi a lovit un grup de suporteri în Moscova. Opt persoane au fost rănite - VIDEO

Cel puţin opt persoane au fost rănite la Moscova de un taxi care a intrat pe trotuar şi a lovit un grup de suporteri de fotbal, anunţă autorităţile ruse. Şoferul adormise la volan.

"Şoferul a pierdut controlul asupra vehiculului", anunţă Poliţia. Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate ruse, citate de agenţia Interfax, el adormise la volan. Are 28 de ani, este originar din Kîrgîzstan şi este cercetat în stare de arest.
 
"Şapte dintre persoanele rănite sunt în stare bună, iar alta are plăgi moderate", a declarat un oficial rus.
 
Incidentul rutier a avut loc în centrul Moscovei, în apropierea Kremlinului şi Pieţei Roşii. Speriat de ceea ce făcuse, şoferul a luat-o la fugă, dar a fost prins de trecători.
 
Primarul Moscovei Serghei Sobianin a transmis printr-un mesaj pe twitter că situaţia este sub control, iar accidentul nu a fost intenţionat.
 
Totuşi, un martor ocular citat de BBC, care a văzut totul de pe cealaltă parte a străzii, a povestit că  nu i s-a părut un accident. ”Cred că a intrat INTENŢIONAT peste oameni, pentru că era aglomeraţie, iar maşinile mergeau destul de încet,” relatează Viktoria Gheranovici. ”Cum a putut să scape volanul, să apese acceleraţia şi să intre în mulţime?” Ea a adăugat că şoferul lovise un grup de fete, suporteri ai naţionalei mexicane de fotbal, dar lumea a sărit să le ajute, iar ambulanţele au ajuns imediat. 
 
Presa din Rusia a publicat o imagine a permisului de conducere al şoferului.
 

Citeşte şi

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.