Uzina Dacia a produs 300 000 de modele Sandero

Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat azi 13 iulie vehiculul Dacia Sandero cu numărul 300 000. Modelul Stepway, 1.6l, 90 CP, de culoare gris platine, va fi livrat în cel mai scurt timp unui client din Bosnia şi Herţegovina.

Uzina Dacia a produs 300 000 de modele Sandero Uzina Dacia a produs 300 000 de modele Sandero

Lansat în 2008 la Salonul auto de la Geneva, Sandero este în prezent cel mai vândut model al gamei Dacia, în special pe piaţa Europei Occidentale. În primele 6 luni ale anului 2010, Dacia a vândut 95.756 de vehicule Sandero, cu peste 10.000 de unităţi mai mult decât în primul semestru al anului trecut.

Alături de uzina de la Mioveni, modelul Sandero mai este asamblat, tot sub marca Dacia, la uzina din Casablanca, în Maroc. Alte patru uzine din lume (aflate în Brazilia, Columbia, Rusia si Africa de Sud), produc modelul Sandero sub marca Renault.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.