Vânzările Audi pe piaţa românească

Vânzările Audi, divizia de lux a grupului Volkswagen, pe piaţa românească, au crescut în primele 10 luni cu 42,7%, iar compania mizează, pentru 2008, pe livrarea a 1.000 de unităţi din noul model A4, care va fi lansat în luna ianuarie.

Vânzările Audi pe piaţa românească Vânzările Audi pe piaţa românească
"Cu vânzări care totalizează 8,5 milioane de unităţi, modelul Audi A4 este cel mai bine vândut din toată istoria companiei. Estimăm că vom vinde aproximativ 1.000 de unităţi din acest model al cărui preţ porneşte de la 24.100 euro plus TVA, pentru motorizarea 1.8 TFSI", a declarat, într-un comunicat, directorul Audi pentru România, Mihai Hălmăgianu.

Livrările mărcii germane au crescut, în luna octombrie, cu 30,5%, faţă de octombrie 2006, la 252 de unităţi. Pe plan mondial, vânzările Audi au avansat, la zece luni, cu 8%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, la 818.200 de unităţi, reprezentanţii companiei preconizând că vânzările vor depăşi, până la sfârşitul anului, 950.000 de unităţi. În luna octombrie, livrările au urcat cu 5,3%, faţă de octombrie 2006, la 76.900 de unităţi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.