Vezi ce maşini i s-au confiscat dictatorului din Guineea!

Unsprezece supercaruri, printre care Bugatti Veyron, Ferrari 599 GTO sau chiar Enzo au fost confiscate în centrul Parisului, de la un dictator anchetat pentru corupţie.

Ştirile neobişnuite despre supercaruri par să nu se mai termine niciodată. În acelaşi timp, o trasătură comună a dictatorilor din întreaga lume, mai presus de simpla dorinţă de a domina, pare să fie pasiunea pentru supermaşini.

Recent, centrul Parisului a fost scena unei desfăşurări de forţe cum nu s-a văzut nici la turnarea vreunui film din seria Fast&Furious. Unsprezece supercaruri printre care Două Bugatti Veyron, un Bentley Azure şi un Brooklands, dar şi două Ferrari -un Enzo şi un 599 GTO- au fost ridicate pe platforme şi confiscate de către poliţie.

Proprietarul parcului auto ticsit cu supercaruri este dictatorul Teodoro Obiang Nguema din Guineea Ecuatorială. Preşedintele este anchetat pentru fapte de mare corupţie, alături de fiul său. Trebuie să recunoaştem că în ciuda cailor total necinsite prin care ajung sa posede cele mai noi maşini de performanţă, dictatorii nu au deloc gustri rele.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.