Bentley Azure T

Domnul din imagine este un britanic extrem de puternic ce se îndreaptă spre prima sa participare la Salonul Auto de la Los Angeles.

Bentley Azure T Bentley Azure T

Interior foarte luxosUltimul membru din familia Bentley este Azure T, o versiunea mai puternică şi mai exclusivistă a modelului Azure. Iar T-ul vine de la Twin. Sau Turbocharged. Depinde de preferinţele fiecăruia. Un lucru este cert: avem o putere maximă de 500 Nm şi un cuplu de 1000Nm. Semnificativ mai bine decât versiunea de bază de "doar" 450 CP şi 875 Nm.

Şi chiar dacă vorbim de un model ce cântăreşte aproape cât două modele din clasa compactă, mai exact 2695 de kilograme, acceleraţia de la 0 la 100 km/h se realizează în doar 5,5 secunde în timp ce viteza maximă este de 288 de km/h. Interesante sunt emisiile de CO2. Atenţie! Nu vedeţi des asemenea cifre: 465 de grade de CO2 pe fiecare km. De vreo 4 ori mai mult comparativ cu un model mic diesel. Asta pentru că avem un consum de 28,8 litri în oraş şi 14,1 litri în afară.

În ceea ce priveşte exteriorul nobilului englez, regăsim încălţari cu jante de 20 de inch şi 5 spiţe, o nou grilă şi noi guri de aerisire. De interior nu mai vorbim, luxul este la el acasă. Să vedem acum dacă vor exista cumpărători.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.