VIDEO: 1.500 CP cu acceleraţia blocată!

Pilotul unei maşini de drag race de 1.500 CP a fost la un pas de moarte, în urma unui accident care a dus la blocarea acceleraţiei.

Eric Peterson, pilotul care se afla la volanul unui Pontiac Firebird XDR de 1.500 CP, a avut parte de un accident care l-ar fi putut costa viaţa. Doar la câteva secunde după ce a luat start-ul, acesta a pierdul controlul maşinii, lovind din lateral parapetul de pe partea stângă a pistei.

Impactul cu peretele l-a făcut pe Eric să-şi piardă cunoştinţa iar maşina să rămână cu acceleraţia blocată. Din fericire, pilotul a scăpat nevătămat, însă maşina a fost avariată destul de grav.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.