VIDEO: Accident în lanţ pe autostradă, provocat de un câine

Camera video de pe o maşină de poliţie a suprins un accident în care au fost implicate trei maşini şi un camion. Vinovatul este un biet câine.

O autostradă din statul american Ohio a fost scena unui accident teribil, petrecut la începutul acestei luni. Un câine rătăcit pe unul din sensuri a provocat un accident în lant, în care au fost implicate trei maşini şi un camion.

În filmuleţul surprins de camera de supraveghere instalată pe maşina poliţiei, putem vedea cum primii doi şoferi frânează la timp, dar o dubă albă începe seria de ciocniri. Camionul spulberă totul şi aruncă una dintre maşini în şanţ.

Uimitor, însă, nimeni nu a murit în urma accidentului, o singură persoană fiind rănită uşor. Nici câinele care produs tot deranjul nu a fost afectat în vreun fel, spre bucuria organizaţiilor care militează pentru protecţia animalelor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.