Video: Accident şocant fără victime, la liniuţă

Distracţia a doi şoferi, gata de liniuţă, a fost stricată de un al treilea, care a izbit din plin una dintre maşini cu un SUV. Vezi aici urmările accidentului.

Sunt mulţi şoferi care se dau în vânt după o liniuţă, dar pe cât de plăcut este pentru unii acest obicei, pe-atât de periculos se poate dovedi. Iată mai jos o situaţie în care nimeni nu ar vrea să ajungă, dar din care toţi teribiliştii ar avea câte ceva de învăţat.

Şoferii a două maşini aliniate pentru clasica întrecere de 400m au parte de o surpriză neplăcută şi mortală. Un SUV condus de un şofer beat izbeşte din plin una dintre maşini, transformând-o într-un ghem de fiare. Uimitor, dar nimeni nu a murit în urma accidentului care a dus şi la răsturnarea SUV-ului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.