VIDEO: Fiţă nouă în tuning – roţile strâmbe

Japonia este locul din care vin cele mai neobişnuite idei de tuning. Iată maşinile cu unghi de cădere al roţilor modificat extrem, care par să plutească deasupra drumului.

Ne-am obişnuit de mult cu apetitul japonezilor pentru idei de tuning ieşite din comun, dar aceasta este una cu adevărat uimitoare. Niponii au descoperit o nouă plăcere în a modifica unghiul de cădere al roţilor, până la nivelul la care acestea ajung de-a dreptul strâmbe. Maşina pare că levitează deasupra şoselei, ceea ce aduce puncte importante la capitolul impresie artistică.

Modificarea extremă

adusă asupra elementelor de suspensie şi de direcţie este atât de extremă, încât fiabilitatea maşinii şi siguranţă în timpul condusului sunt foarte serios puse în pericol. Totuşi, tunerii asiatici sunt prea puţin preocupaţi de acest aspect. Cât ai fi dispus să plăteşti pentru ca maşina ta să aibă asemenea roţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.