Video: În Rusia avioanele aterizează pe stradă

Deja suntem obişnuiţi cu materialele video incredibile din Russia, dar următorul poate intra foarte uşor în Top 10. Vezi în continuare întreaga poveste.

Nu cred că sunt mulţi oameni care pot spune că au fost în situaţia de "a da prioritate" unui avion, dar exact acest lucru i s-a întâmplat unei doamne din Rusia. În timp ce conducea liniştită, a fost nevoită să iasă de pe partea carosabilă pentru a face loc unui avion care ateriza chiar pe stradă. Am putea înţelege manevra pilotului dacă avionul avea defecţiuni tehnice, dar locuitorii orăşelului din apropiere spun că protagonistul videoclipului utilizează frecvent drumurile publice pentru a ateriza.

Vezi în continuare întreaga întâmplare:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.