VIDEO: nesimţit care caută probleme în trafic aglomerat

Că traficul aglomerat devine stresant, e un lucru pe care toţi şoferii din metropolele aglomerate îl ştiu. Însă, în acest caz, un şofer dă dovadă de o nesimţire maximă, prin răzbunarea imbecilă. Vedeţi în continuare imaginile.

L-am putea numi Apple Boy pe şoferul maşinii albe. Care înţelege că nu e nici o problemă să te bagi ca nesimţitul în faţa altuia (în cazul nostru, chiar în faţa maşinii din care au fost surprinse imaginile). Dar, dacă altcineva are oportunitatea de a intra în faţa lui Apple Boy, acesta o ia ca un afront personal şi nu se lasă până nu se răzbună, în stil mitocan, pe nefericitul vecin de trafic - cel din Jimny-ul albastru.

Rămâne să decideţi voi dacă Apple Boy are dreptate sau e doar un alt mitocan care merită să-i fie suspendat permisul:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.