VIDEO: O surpriză incendiară înainte de Crăciun!

Cu câteva zile înainte de Crăciun, un Lamborghini Gallardo este surprins de către nişte amatori cu camere video, cum arde pe marginea unei şosele din capitala Cehiei.

Câţiva şoferi din trafic au reuşit să filmeze acest Lamborghini Gallardo portocaliu care a fost cuprins de flăcări pe o şosea din Praga. Nu se cunosc prea prea multe detalii despre acest incident şi nici despre starea celor aflaţi în maşină în timpul incidentului.

Însă, din clipul video ne putem da seama că incendiul a izbucnit din spate, iar acest lucru nu face decât să ne ducă cu gândul la o problemă tehnică la motor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.