VIDEO: Prietenul motostivuitor la nevoie se cunoaşte

Am auzit cu toţii de expresia "o mână spală pe alta", dar nu ne-am gândit că aceasta ar putea fi aplicată şi celor două motostivuitoare din videoclipul ce urmează.

VIDEO: Prietenul motostivuitor la nevoie se cunoaşte VIDEO: Prietenul motostivuitor la nevoie se cunoaşte

Deşi filmuleţul de mai jos a fost postat pe LiveLeak, nu include ruşi şi nici accidente stupide, ci o soluţie care implică ridicarea unui motostivuitor cu alt motostivuitor pentru o treabă bine făcută.

Am mai căutat un pic pe internet şi se pare că procedeul este folosit pe scară largă, atunci când e nevoie de puţin ajutor. Trebuie să recunoaştem că imaginile sunt amuzante, aşa că am ataşat aceste două videoclipuri mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.