VIDEO: Range Rover Evoque cabrio se pregăteşte de lansare în tunelurile de sub Londra

Prezentat sub formă de concept în 2012, Range Rover Evoque cabrio se apropie, se pare, de forma sa finală. Dar nu înainte de a se plimba prin tunelurile londoneze.

VIDEO: Range Rover Evoque cabrio se pregăteşte de lansare în tunelurile de sub Londra VIDEO: Range Rover Evoque cabrio se pregăteşte de lansare în tunelurile de sub Londra

Range Rover Evoque cabrio a fost prezentat sub formă de concept în 2012, iar de atunci şi până acum au tot apărut imagini spion cu modele de test camuflate. De fapt, un astfel de exemplar apare şi în videoclipul de mai jos, unde SUV-ul compact decapotabil explorează tunelurile ce vor face parte din noua linie de metrou Crossrail din Londra.

Noi ne-am gândit bine de tot şi am ajuns la concluzia că Land Rover va lansa în curând versiunea de serie Range Rover Evoque cabrio, cel mai probabil la Salonul Auto Frankfurt 2015 din toamnă, cu facelift cu tot (de altfel, scrie mare la sfârşitul videoclipului că va ajunge la dealeri în 2016).

Sigur, nu ar fi pentru prima dată când un producător auto ar face un SUV/crossover decapotabil (Nissan Murano CrossCabriolet îţi spune ceva?). De fapt, primele versiuni de Willys şi Land Rover au fost, în esenţă, decapotabile. Diferenţa este că acum piaţa vrea cu totul altceva şi e foarte uşor să o dai în bară.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.