VIDEO: Reclamă interactivă la Mercedes-Benz Viano

Când vine vorba de promovarea unui model nou, Mercedes-Benz o face extrem de bine şi inteligent. Ceea ce veţi vedea în clipul VIDEO confirmă acest lucru.

VIDEO: Reclamă interactivă la Mercedes-Benz Viano VIDEO: Reclamă interactivă la Mercedes-Benz Viano

Pentru a demonstra cât de spaţios este noul Viano, cei de la Mercede-Benz au venit cu o idee genială: pasagerii care aşteptau metroul în staţia Friedrichstrasse din Berlin au avut surpriza să decopere că pot deschide uşile MPV-ului virtual chiar cu cheia de la maşina personală. Odată ce apăsau pe butonul de deschidere a portierelor, din noul model ieşeau tot felul de personaje care confirmau, practic, spaţiul generos din habitaclu.

Vezi în clipul de mai jos cum au interacţionat virtual cei din staţia din metrou cu noul Mercedes-Benz Viano.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.