VIDEO. 5 minute de circ. Poliţist luat la mişto de un şofer care a încălcat legea

Un poliţist din Bucureşti îi explică minute în şir unui şofer aflat pe contrasens, pe Calea Dorobanţilor, de ce este obligat să se legitimeze şi să îi prezinte actele, în timp ce şoferul în culpă pur şi simplu trage de timp şi se milogeşte de el.

VIDEO. 5 minute de circ. Poliţist luat la mişto de un şofer care a încălcat legea VIDEO. 5 minute de circ. Poliţist luat la mişto de un şofer care a încălcat legea

 

Un poliţist de la Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei a rămas impasibil în faţa unui şofer aflat pe contrasens, pe Calea Dorobanţilor, explicându-i în mod repetat de ce trebuie să se legitimeze şi să îi prezinte actele maşinii. Şoferul face orice să tragă de timp şi să încerce să scape, acuzându-l pe poliţist chiar că „a zbierat” la el.

Citeşte şi VIDEO - FOTO. Flota de lux a Poliţiei Române 

Citeşte şi TOP: Cele mai fiabile maşini second-hand de familie din Germania

După minute în şir de parlamentări, şoferul îi dă până la urmă actele poliţistului, care îl lasă fără carnet şi îi dă şi o amendă cuprinsă între 600 şi 800 de lei.

Şoferul încearcă să-l impresioneze pe poliţist vorbind la telefon, apoi invocându-l pe Dumnezeu care vede tot, apoi prin faptul că el doar a venit să ia ochelarii pentru un bătrân de 80 de ani (întreaga scenă petrecându-se în faţa Spitalului de Urgenţe Oftalmologice).

Citeşte şi VIDEO. 80% din maşinile second-hand aflate la vânzare în România au kilometrajele modificate. Ce putem face?

Citeşte şi Schimbări majore la poliţele RCA, propuse de ASF

Citeşte şi TV, prima dubă autohtonă. Încă o marcă românească de care s-a ales praful. FOTO - VIDEO

Citeşte şi VIDEO. Cu ce "monstru" pleacă la război Marina Americană

Citeşte şi VIDEO. Fifth Gear a testat maşina românească Ghe-O Rescue

Citeşte şi FOTO - Motivul pentru care cineva a plătit 400.000 de lire pentru un Land Rover Defender de 25.000

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.