Volkswagen a lansat conceptul hibrid 4fun la Shanghai

Fără o lansare anunţată în prealabil, conceptul hibrid 4Fun a debutat la Salonul Auto de la Shanghai sub forma unei dubiţe futuriste.

Volkswagen a lansat conceptul hibrid 4fun la Shanghai Volkswagen a lansat conceptul hibrid 4fun la Shanghai

Creat de un grup de studenţi chinezi care au colaborat cu Volkswagen la proiectul intitulat "People's Car", conceptul 4Fun schimbă complet imaginea unei dube clasice. Şi asta nu doar din cauza designului desprins din literatura science-fiction sau a uşilor care se deschid vertical, similar cu cele de pe Mercedes-Benz SLS.

Conceptul foloseşte un sistem de reîncărcare plug-in însă dacă este nevoie şi condiţiile meteo o permit, încărcarea bateriilor se poate face şi cu ajutorul unor panouri solare montate pe plafon sau chiar wireless. Mai mult, conform site-ului chinez Autohome, 4Fun este conceput pentru a permite conectarea la internet dar în acelaşi timp va beneficia şi de un sistem avansat de siguranţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.