Volkswagen aduce în România, weekendul care vine, noul Touareg. Bonus: Trofeul UEFA 2020

Grupul Volkswagen va dezvălui publicului ...

Volkswagen aduce în România, weekendul care vine, noul Touareg. Bonus: Trofeul UEFA 2020 Volkswagen aduce în România, weekendul care vine, noul Touareg. Bonus: Trofeul UEFA 2020

Grupul Volkswagen va dezvălui publicului din România, pe data de 23 martie 2018, noul model Touareg. Evenimentul de lansare va avea loc în cadrul Salonului Internaţional de Automobile Bucureşti.

Aflat în vârful gamei de modele, Touareg vine o alură inconfundabilă şi numeroase sisteme de asistenţă inovatoare îi ridică la maximum nivelul de siguranţă şi de confort. 

La standul Volkswagen vor mai putea fi văzute în perioada 23 martie – 1 aprilie şi prototipul I.D. Buzz şi conceptul VW Golf GTE Sport.

“Ne bucurăm să aducem clienţilor din România trei modele care au un rol deosebit în viitorul Volkswagen. Suntem onoraţi că vom putea dezvălui publicului din România noul Touareg, ţara noastră fiind a treia piaţă la nivel european în ceea ce priveşte vânzările acestui model. Cu această ocazie vom oferi clienţilor posibilitatea să îşi rezerve primii noul model, printr-o acţiune de pre-sale.”, declară Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.

I.D. Buzz este la nivel de design o reeditare a unui model iconic VW Bulli, un simbol al unei generaţii. Modelul este un prototip pentru gama I.D., 100% electrică.

Printre noutăţile aduse de Volkswagen se numără prezentarea trofeului UEFA, trofeu care va fi oferit câştigătoarei Campionatului European de Fotbal 2020. Volkswagen este partenerul de mobilitate al ediţiei din 2020 a Campionatului European, când România va găzdui patru partide şi partener UEFA în perioada 2018-2022 pentru toate competiţiile de fotbal care implică echipe naţionale. La ediţia Campionatului European de Fotbal 2020, maşinile din familia I.D. vor transporta echipele de fotbal, reprezentanţi oficiali şi celebrităţi.

Impresionantul VW Golf GTE Sport Concept, care va fi expus la Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti este un model futurist, cu caroseria  realizată aproape integral din fibră de carbon şi cu propulsie hibridă, formată din trei motoare, cu o putere totală de 395 cp.

Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti 2018 are loc la Romexpo între 23 martie şi 1 aprilie 2018. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.