Volkswagen Slipstream câştigă LA Design Challenge

Precum se întâmplă de multe ori, un concept ce se nu se afla printre preferinţele publicului, Volkswagen Slipstream a câştigat Los Angeles Design Challenge.

Volkswagen Slipstream câştigă LA Design Challenge Volkswagen Slipstream câştigă LA Design Challenge
Potrivit celor din juriu, a patra ediţie a competiţiei de design de la Los Angeles a fost cea mai grea de până acum în privinţa alegerii câştigătorului. Juriul a avut de ales între opt modele participante, dintre care amintim doar de GM Onstar ANT, Honda 14 şi  Mazda Motorani RX, dar câştigător a fost Volkswagen cu al său Slipstream.

Echipa condusă de Derek Jenkins a plecat cu trofeul oferit unui cyborg ce cântă Beethoven, este echipat cu LED-uri ce afişează numele competiţiei la care a participat şi se configurează în poziţie orizontală pentru a atinge viteze de peste 400 de km/h. Mai multe detalii şi o galerie foto completă cu Volkswagen Slipstream găsiţi aici.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.