Volkswagen Touareg îmbrânceşte bărbăteşte o Dacia Logan în Bucureşti [VIDEO]

Există vreo şansă ca ceea ce vei vedea să NU fie vătămare corporală din culpă? Şi, eventual, tentativă de omor? Hm...

Volkswagen Touareg îmbrânceşte bărbăteşte o Dacia Logan în Bucureşti [VIDEO] Volkswagen Touareg îmbrânceşte bărbăteşte o Dacia Logan în Bucureşti [VIDEO]

Cumva, mi-ar plăcea ca toate clipurile pe care le văd pe TraficTube.ro să fie insipide şi poate chiar uşor amuzante - cum sunt, de altfel, majoritatea de acolo. Pentru că asta ar însemna că situaţia de pe drumurile noastre ar fi insipidă şi uşor amuzantă. Însă nu este. Pentru că userii TraficTube.ro au surprins şi accidente mortale cauzate de neatenţia sau prea-multa-încredere a şoferilor. Şi, mai nou, au surprins un accident care numai „accident” nu se poate numi. Pentru că este greu să negi că nu a fost cu intenţie.

În zona Mioriţa a Capitalei - zona de „degajament” din Bucureşti, care duce către DN1, un Touareg pare mai grăbit decât ceilalţi. Se mai întâmplă să fii grăbit acolo şi se mai întâmplă să dai peste un şofer care merge pe banda a treia cu 45-50 km/h, pentru că el nu se grăbeşte. Se mai întâmplă să te enervezi. Mie mi s-a întâmplat, până când am înţeles că pot să mă relaxez şi să nu mă mai ofuschez atâta fix degeaba. 

Însă şoferul Touaregului din clipul de mai jos nu doar că s-a ofuscat şi a început să înjure sau să dea flashuri sau să claxoneze. Nu, s-a ofuscat până în punctul în care a îmbrăncit Loganul de pe stradă, Logan care a trecut în derapaj necontrolat pe lângă un pieton aflat pe trotuar. M-am uitat la clipul acesta de suficient de multe ori încât să nu-i mai pot găsi nicio scuză şoferului. Tipule, ceea ce ai făcut tu se numeşte vătămare corporală din culpă şi, dacă întindem un pic coarda, tentativă de omor. Sper să nu te superi că întindem coarda. Tu tocmai ai făcut-o în mod flagrant.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.