VW la Frankfurt 2007

La Salonul de la Frankfurt IAA 2007, Volkswagen va prezenta cea mai largă gamă de premiere din toate timpurile.

VW la Frankfurt 2007 VW la Frankfurt 2007

La acest salon, firma germană numărul 1 în Europa va prezenta peste 50 de modele, opt dintre ele fiind premiere mondiale. Una dintre premierele mondiale va fi noul Tiguan, dezvoltat pentru a completa familia de SUV-uri, alături de Touareg.


De asemenea, Volkswagen va răspunde motto-ului “see what’s driving tomorrow” prin conceptul CityExpert cu un motor boxer în patru cilindri, care aminteşte de Beetle-ul originar. Pentru pasionaţii ecologiei, 6 modele noi Bluemotion îşi vor face debutul, iar din 2008, Volkswagen ne va oferi 9 vehicule cu acest indicativ.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.