Wreckfest e reîntoarcerea Flat Out pe care am aşteptat-o dintotdeauna [VIDEO]

Gameri, veşti bune pentru voi astăzi: va apărea un joc bazat pe destruction derby. Iată cum se prezintă.

Wreckfest e reîntoarcerea Flat Out pe care am aşteptat-o dintotdeauna [VIDEO] Wreckfest e reîntoarcerea Flat Out pe care am aşteptat-o dintotdeauna [VIDEO]

Cei care au jucat primele două părţi din Flat Out probabil că vor fi entuziasmaţi de ceea ce vor vedea mai jos. Bugbear Entertainment - studioul responsabil pentru seria Flat Out - a anunţat un nou joc care urmează aceleaşi principii: întreceri cu maşini în care „atingerile” nu sunt penalizate, ci încurajate.

Mai mult de atât, Bugbear pare că i-a cooptat pe cei de la BeamNG pentru motorul fizic al jocului. Cu toate că Bugbear menţionează că motorul fizic ROMU este dezvoltat in-house, similitudinile sunt prea mari ca să nu vedem asocieri între ROMU şi BeamNG. În cazul în care nu ştiai cu ce se ocupă BeamNG, iată aici o mică demonstraţie:

Şi aşa arată „terenul de joacă” făcut de Bugbear (pe care poţi să-l comanzi gratis de aici), care îşi va păstra caracteristicile şi în jocul propriu-zis:

Jocul este în curs de dezvoltare, însă există versiuni early access - plăteşti mai puţin şi primeşti tot ce s-a făcut din joc până acum. Pe măsură ce jocul evoluează, primeşti updateuri şi, în final, jocul complet, fără să mai plăteşti nimic în plus. Pe de altă parte, în cazul nefericit în care proiectul eşuează, nu-ţi primeşti banii înapoi. OK, unde semnez?

Deocamdată jocul arată aşa, în cazul în care te întrebai:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.