XSR48 de milioane

Denumită “Bugatti Veyron al mării”, barca de viteză XSR48, prezentată la Monaco Yacht Show, are un preţ pe măsură – 2,5 milioane de dolari.

XSR48 de milioane XSR48 de milioane
Un superboat, echipat cu o pereche de propulsoare diesel de 11.3 litri de 800 CP sau cu o pereche de motoare V8 de 1200 CP fiecare şi punte din fibră de carbon, a făcut valuri pe Mediterana. Varianta pe benzină poate atinge o viteză maximă de 95 de noduri sau 175 km/h. Pentru a vedea vedea în acţiune acest Bugatti Veyron al mării daţi click aici.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.