Ford – finanţare maşini noi 2009

Autor: Dan Vache 19 mart. 2009 OFERTE MASINI NOI
Ford – finanţare maşini noi 2009

Campania se desfaşoară sub numele "Nimic nu mai stă în calea fericirii noastre" şi are ca referinţă modelul Ford Mondeo echipat cu computer de bord, ABS şi EBD, 7 airbag-uri, radioCD, sistem de climatizare, jante din aliaj şi multe alte accesorii, la preţul de 15.967 euro, fără TVA.

Condiţiile soluţiei de finanţare pentru gama Ford, desfăşurată prin NBG Leasing, cuprind:

  • dobândă fixă 4,9% pentru primele 18 luni
  • discount suplimentar de 2% din preţul de achiziţie al autovehiculului, care se adaugă ofertelor speciale Ford promovate de reţeaua de distribuţie Romcar la nivel naţional
  • taxă de analiză de 1,9% din preţul de achiziţie
  • perioadă maximă de 60 de luni
  • valoare reziduală maxim 35% pentru o perioadă de sub 48 de luni sau maxim 20% pentru o perioadă mai mare de 3 ani.

Privitor la cea mai recentă campanie dezvoltată pentru marca Ford, Dragoş Măgdălina – Director Vânzări Romcar – a declarat: "Dorim să diversificăm cât mai mult structura ofertelor Ford, venind în întâmpinarea clienţilor noştri cu soluţii pretabile nevoilor acestora. În condiţiile economice actuale am ales asocierea cu un partener de finanţare solid, pentru a înlesni accesul cumpărătorilor la gama de modele marca Ford".
Valabilitatea promoţiei este de 4 luni şi a debutat la începutul acestei săptămâni în toate locaţiile de distribuţie ale reţelei Romcar.

Romcar este reprezentantul mărcii Ford în România din anul 1992 şi aduce pe piaţa românească 15  modele Ford, atât din gama autoturismelor, cât şi din cea a autovehiculelor comerciale uşoare. Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activităţile sale de producţie şi distribuţie desfăşurându-se pe mai mult de 200 de pieţe, din şase continente.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...Comentarii
Inchide