Mazda – oferte martie 2009

Autor: Dan Vache 09 mart. 2009 OFERTE MASINI NOI
Mazda – oferte martie 2009

Alături de prima de casare (3.800 lei), cei care vor alege un model Mazda pot beneficia de ofertele speciale disponibile în showroom-urile partenere. Informaţii despre toate modelele producătorului japonez puteţi găsi accesând site-ul oficial Mazda.

Totodată, până la 31 martie 2009 cumpărătorii pot opta pentru soluţia Mazda Finance – una dintre cele mai avantajoase soluţii de finanţare prin leasing disponibile pe piaţa din România, ce integrează o dobândă de 2,99% şi asigurare CASCO pentru 1 an gratuită. “Mazda îşi propune să uşureze accesul la finanţare şi implicit la automobile noi, alăturându-se iniţiativelor de susţinere a pieţei auto din România”, explică Cristian Rigu, Country Manager Mazda.

Prin intermediul unei reţele de parteneri extinsă în principalele oraşe din România, Mazda facilitează accesul cât mai multor potenţiali clienţi la un autoturism nou, precum Mazda2 sau Mazda3, preferate de cumpărătorii români în 2008.

Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2009 vizează autoturismele mai vechi de zece ani şi se desfăşoară pe parcursul a trei etape, în perioada martie-decembrie.
 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...Comentarii
Inchide