Fetele de la Salonul Auto Essen 2012. GALERIE FOTO

Cea de-a 45-a ediţia a Salonului Auto de la Essen se află în plină desfăşurare, iar pe lângă modelele exotice prezente la eveniment frumoasele fete nu au întârziat să apară la standuri.

Fetele de la Salonul Auto Essen 2012. GALERIE FOTO Fetele de la Salonul Auto Essen 2012. GALERIE FOTO

Ca la orice show auto care se respectă, pe lângă maşinile expuse la standuri, organizatorii vin cu un "comitet de întâmpinare" a vizitatorilor, compus din fete frumoase. Astfel, pasionaţii auto pot împuşca doi iepuri dintr-o dată, admirând în acelaşi timp maşinile spectaculoase şi hostessele prezente la eveniment.

Fără a mai pierde timpul, vă lăsăm să admiraţi latura mai feminină a Salonului Auto de la Essen 2012, cu ajutorul GALERIEI FOTO de mai sus.

CARE FATĂ ESTE PREFERATA VOASTRĂ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.