Roxana Ciuhulescu a povestit cum a decurs întâlnirea cu Gheorghe Hagi

Autor: Marius Vișan 30 mart. 2023 Știri auto
Roxana Ciuhulescu a povestit cum a decurs întâlnirea cu Gheorghe Hagi

Roxana Ciuhulescu a povestit la episodul 4 al Podcast cu Prioritate cum a decurs întâlnirea cu Gheorghe Hagi. Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor este doar unul din numeroasele personalități pe care Roxana Ciuhulescu a avut ocazia să le cunoască și le ia un interviu in cadrul emisiunii ProMotor.

„Am avut în schimb și un personaj care a refuza, și a refuzat multă vreme să-mi dea interviu și chiar așa de tare m-a ambiționat… este vorba de Hagi. Până la urmă, mă rog, n-a avut ce să facă, a fost înghesuit de Bavaria, pentru că era imaginea lor, și am filmat, da. Cred că era ușor complexat și de înălțimea mea și de faptul că era probabil un domeniu pe care el nu-l stăpânea…” povestește fosta vedetă ProTV.

Vezi Podcast cu Prioritate #4

Roxana Ciuhulescu este singurul român care i-a luat un interviu lui Paul Walker

De-a lungul anilor, Roxana a realizat interviuri cu diverși oameni, precum Ion Țiriac sau Traian Băsescu, fostul președinte al României. Probabil că unul dintre cele mai importante interviuri pe care le-a realizat a fost cel cu actorul Paul Walker.

În cadrul podcastului Roxana a povestit momentul în care l-a cunoscut pe Paul Walker. Aflată la Pikes Peak pentru cursa de viteză în coastă, Roxana Ciuhulescu privea evenimentul de pe margine, fiind prezentă acolo din partea ProMotor, ca jurnalist. Stând pe margine, uitându-se la eveniment, a observat o persoană înconjurată de o echipă de filmare. Acea persoană era chiar Paul Walker, actorul cunoscut pentru rolurile sale din seria Fast & Furious. Ea s-a dus la el, au făcut o fotografie împreună, iar Paul Walker a acceptat să îi ofere și un interviu de câteva minute.

Roxana Ciuhulescu a plecat din trustul Pro după 13 ani petrecuți în calitate de prezentatoare a emisiunii ProMotor. Motivele invocate în 2013, anul în care s-a despărțit de ProMotor, aveau la bază dorința Roxanei de a-și finaliza proiectele în care era implicată la acea vreme.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide