Lunea lui Berti. Ce s-a întâmplat în motorsport zilele trecute.

Autor: Andrei Nan 03 oct. 2011 Alte sporturi

Diverse ştiri din campionate mai puţin cunoscute sau interesante.

Tot în acest weekend s-au mai decis caţiva campioni în cursele pe circuit. Adam Carroll a câştigat etapa de Auto GP de la Mugello, dar campion a ieşit Kevin Ceccon. Şi dacă vi se pare cunoscută această competiţie, AUTO GP, ei bine da, este cea care a fost anunţată cu surle şi trâmbiţe că vine la Bucuresti în locul etapei de FIA GT. Bine că nu aţi luat bilete!

În Nascar, Kurt Busch l-a învins pe Jimmie Johnson, campionul en-titre, dar aici lupta pentru titlu este în continuare deschisă, iar lideri sunt acum Carl Edwards şi Kevin Harvick.

Tot în America, Ed Carpenter a obţinut prima victorie din IndyCar victory la Kentucky. Dario Franchitti, locul secund în cursă, a profitat şi de accidentul lui Will Power şi a revenit pe prima poziţie în clasamentul general.

După eşecul lamentabil din cursa de 24 de ore de la Le Mans, Peugeot a câştigat Petit Le Mans. Nu ştiţi ce campionat e ăsta? Nicio problemă. Probabil că nici cei de la Peugeot nu ştiu foarte bine.

În Europa s-a decis încă un titlu important. Pe circuitul de la Valencia, Martin Tomczyk (AUDI) a terminat pe trei, dar a fost suficient să caştige titlul în DTM. Victoria i-a revenit lui Mattias Ekstrom, tot pe Audi, spre disperarea lui Norbert Haug, boss-ul de la Mercedes, care înghite , cu siguranţă, mult mai usor înfrângerile din Formula 1. Să te bată insă Audi in DTM e grav. Şi din 2012 vine şi BMW.

Pagini: 1 2 3

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide