Cursa Campionilor 2007

Finala Cursei Campionilor i-a avut ca protagonisti pe super-greul automobilismului, Michael Schumacher, şi suedezul din DTM Mattias Ekstrom. Germanul a pierdut în ultima cursă în faţa mai tânărului său competitor.

Competiţia din acest an a avut ca locaţie stadionul Wembley şi a adus la start nume cu greutate din motorsport Michael Schumacher, Jenson Button, Peter Soldberg, Mattias Ekstrom, Andy Priaulx sau Heikki Kovalainen.

Desfăşurată pe sistemul două din trei, finala a consemnat bătălia dintre cel mai titrat pilot din F1 şi campionul actual din DTM Mattias Ekstrom. Fiecare pilot şi-a adjudecat câte o rundă din primele două, iar decisiva, disputată pe modele similare cu cele din DTM, a fost câştigată  de pilotul suedez la mustaţă în  faţa lui  Schumacher. Totusi, legenda Scuderiei nu a reuşit să treacă linia de sosire, la ultimul viraj executând  o spectaculoasă întoarcere, în încercarea de a ţine pasul cu mai tânărul suedez.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.