Accident cu şeful Red Bull Racing

În echipa Red Bull F1 nu doar piloţii desemnaţi îşi încearcă forţele pe circuit, ci şi omul responsabil de conducerea echipei se ocupă cu aşa ceva. Din păcate se remarcă printr-un accident care a necesitat spitalizarea sa.

Adrian Newey este unul dintre cei mai buni ingineri din Formula 1 şi cel care se ocupă de destinele echipei de Formula 1 Red Bull. La rândul său nu ratează şansa de a trece la volan şi în week-end-ul trecut a participat pe circuitul de la Snetterton în competiţia monomarcă cu modele Ginetta. Britaicul a pierdut controlul într-o curbă fiind scos de pe traiectorie de un oponent din spate, iar un altul a intrat destul de violent în uşa laterală.

Imediat Newey afost extras şi dus pe targă la spital, dar se pare că urmările nu au fost atât de tare pe cât s-a crezut şi britanicul a putut părăsi spitalul fără răni serioase. Impactul a fost însă cât se poate de serios bolidul care a intrat cu faţa suferind chiar şi un incendiu de mici proporţii. Adrian Newey se pare că are parte de destul de multe accidente în 2006 distrugând un Ford GT40, iar apoi un Jaguar E-Type, toate în curse demonstrative.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.