Accident cu şeful Red Bull Racing

În echipa Red Bull F1 nu doar piloţii desemnaţi îşi încearcă forţele pe circuit, ci şi omul responsabil de conducerea echipei se ocupă cu aşa ceva. Din păcate se remarcă printr-un accident care a necesitat spitalizarea sa.

Adrian Newey este unul dintre cei mai buni ingineri din Formula1 şi cel care se ocupă de destinele echipei de Formula 1 Red Bull.La rândul său nu ratează şansa de a trece la volan şi înweek-end-ul trecut a participat pe circuitul de la Snetterton încompetiţia monomarcă cu modele Ginetta. Britaicul a pierdutcontrolul într-o curbă fiind scos de pe traiectorie de un oponentdin spate, iar un altul a intrat destul de violent în uşalaterală.

Imediat Neweyafost extras şi dus pe targă la spital, dar se pare că urmările nuau fost atât de tare pe cât s-a crezut şi britanicul a putut părăsispitalul fără răni serioase. Impactul a fost însă cât se poate de serios bolidul care a intratcu faţa suferind chiar şi un incendiu de miciproporţii. Adrian Newey separe că are parte de destul de multe accidente în 2006 distrugândun Ford GT40, iar apoi un Jaguar E-Type, toate în cursedemonstrative.